• +372 58 102262
  • info@gorizianaeesti.ee

Kvaliteet ja Tootmine

Torrefazione Goriziana ettevõtte missiooni saab kokku võtta kahe lihtsa sõnaga: kvaliteet ja tootmine.

KVALITEET tooraine valikus, nende röstimises ning koostöös partneritega sünnivad meie kohvid.

TOOTMINE pidevalt arenevas ja otsimas uuenduslike lahendusi. Tagamaks alati rahulolu meie partneritele.

TORREFAZIONE GORIZIANA

On hingelt käsitöökoda, mis annab meile võimaluse leida parima lahenduse nii väiksele kohvikule, kui ka suurele restoraanikettile.
Meiga on võimalus luua oma isikustatud kaubamärk ja segu. Mis on täiuslik lisa väärtus Teie külalistele.

 

 

1. ETAPP

TOORAINE VALIK

Kohvides ja nende segudes kasutatav tooraine on pärit kindlast regioonist ning valitud välja uuringute, analüüside ja organoleptilise läbivaatuse tulemusel.

2. ETAPP

RÖSTIMINE

See on meie põhiväärtus. Valitud kohvioad röstitakse eraldi, et tuua esile neile iseloomulikud omadused.

3. ETAPP

MAITSMINE

Kõik röstid maitstakse eraldi,et hinnata tassi jõudnud lõpptulemust.

4. ETAPP

SEGU LOOMINE

Tooraine valik, eraldi röstimine, lõpptulemuse testimine- need on Goriziana segude ainulaadse koostise loomisel asendamatud.

5. ETAPP

KOOLITAMINE

Oleme Teie jaoks alati olemas. Pakume sobivaid vahendeid, et saaksite tegutseda teadlikult ja väärtustada meie segudes kvaliteeti.

6. ETAPP

JAEMÜÜJA KAUBAMÄRK

Pöörame tähelepanu detailidele, et eristada ainulaadse kohvi. Teie spetsiifilis kuvandi tagamine alates segu valikust kuni lõpliku pakendamise.