Torrefazione Goriziana ettevõtte missiooni saab kokku võtta kahe lihtsa sõnaga: kvaliteet ja tootmine.
KVALITEET tooraine valikus, nende röstimises ning koostöös partneritega sünnivad meie kohvid.
TOOTMINE pidevalt arenevas ja otsimas uuenduslike lahendusi. Tagamaks alati rahulolu meie partneritele.
TORREFAZIONE GORIZIANA
On hingelt käsitöökoda, mis annab meile võimaluse leida parima lahenduse nii väiksele kohvikule, kui ka suurele restoraanikettile.
Meiga on võimalus luua oma isikustatud kaubamärk ja segu. Mis on täiuslik lisa väärtus Teie külalistele.
1. ETAPP
TOORAINE VALIK
Kohvides ja nende segudes kasutatav tooraine on pärit kindlast regioonist ning valitud välja uuringute, analüüside ja organoleptilise läbivaatuse tulemusel.
2. ETAPP
RÖSTIMINE
See on meie põhiväärtus. Valitud kohvioad röstitakse eraldi, et tuua esile neile iseloomulikud omadused.
3. ETAPP
MAITSMINE
Kõik röstid maitstakse eraldi,et hinnata tassi jõudnud lõpptulemust.
4. ETAPP
SEGU LOOMINE
Tooraine valik, eraldi röstimine, lõpptulemuse testimine- need on Goriziana segude ainulaadse koostise loomisel asendamatud.
5. ETAPP
KOOLITAMINE
Oleme Teie jaoks alati olemas. Pakume sobivaid vahendeid, et saaksite tegutseda teadlikult ja väärtustada meie segudes kvaliteeti.
6. ETAPP
JAEMÜÜJA KAUBAMÄRK
Pöörame tähelepanu detailidele, et eristada ainulaadse kohvi. Teie spetsiifilis kuvandi tagamine alates segu valikust kuni lõpliku pakendamise.